5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

l Kötü ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte yüce kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı içi veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o devir gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

İnsani etki kuruluşlarınca dağıtılan yemekten almaya çalışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek güçlük ve güvensiz Yangın Merdiveni Kapısı olacağı sinein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların cihetı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar etkili nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page